fbpx

Hvordan bedre forhandle kjøpet i en ny utvikling

I følge a nylig artikkel av Brick Underground bremser markedet for luksusleiligheter. Som et resultat er utviklere villige til å gjøre flere og flere innrømmelser for å lette salget.

For eksempel, en av de største utviklerne i New York, Toll Brothers, samtykker noen ganger til forespørslene fra kjøpere som ber dem om å betale for overføringsskatten og herregårdsskatten for enhetssalg i deres nye bygninger. Disse fordelene som ofte ikke blir hjulpet av en megler, lar kjøpere kjøpe under bedre forhold.

Faktisk er utviklernes mål å aldri røre salgsprisen og dermed opprettholde et eksklusivt image, og tiltrekke kjøpere ved å innrømme mange fordeler. En annen mulighet er å få utvikleren til å dekke hele eller deler av advokatutgiftene dine.

Det er også mulig å få en del av leilighetsavgiftene tatt vare på eller å forhandle gratis lagringsplass. I noen tilfeller er det til og med mulig for utbygger å endre leilighetsplanen for å tilfredsstille kjøpere ved å flytte en vegg og/eller bruke forskjellige materialer.

For å konkludere, hvis du planlegger å kjøpe inn en ny utvikling, må du spille et strategispill. Arrangører gjør vanligvis alt de kan for å holde den opprinnelige prisen intakt, og overlater viktige innrømmelser til tidspunktet for forhandlingen.

Vi har gitt råd til kjøpere i over 15 år og står til din disposisjon for råd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

WhatsApp
nb_NONorwegian