fbpx

Profil Anne-Marie COUELLAN HULIN

Anne-Marie jobber med talentfulle hjemmeoppsetninger og video-/fotografer, og er en dedikert og lidenskapelig eiendomsekspert, tilgjengelig for å hjelpe deg med å flytte eller markedsføre hjemmet ditt!

Anne-Marie COUELLAN HULIN

Autorisert eiendomsmegler

+1 (914) 343-3539

Talte språk:
  • engelsk
  • fransk
Erfaring

Gjør drømmen din til virkelighet! 

Etter å ha jobbet med bedriftssalg og markedsføring i mer enn et tiår i Paris, flyttet Anne-Marie til utlandet med familien som en fransk expat. Mange år med utvandring tillot henne å oppleve forskjellige stillinger som fransklærer, og hun tilbrakte 15 fantastiske og berikende år i England og i Midtøsten, etterfulgt av 8 år i New York, USA. 

Anne-Marie er lidenskapelig opptatt av eiendom og analyserer hele tiden eiendomsmarkedet.  

Hun vil være din tillitsmann, veilede deg i søket ditt, lytte til dine mål og behov, diskutere markedsoppdateringen med deg, koble deg til låneansvarlige i etablerte banker for å hjelpe deg og lindre stresset som følger med det viktigste prosjektet du har i livet ditt: kjøpe og/eller selge boligen din! 

Som tidligere expat forstår Anne-Marie behovene og bekymringene til utlendinger som flytter til et nytt land i løpet av kort tid. Hun vil være din pålitelige ressurs for å finne ditt nye hjem og til slutt hjelpe deg med å forstå skolesystemet. Uansett hvor du er akkurat nå, vil hun hjelpe deg i prosjektet ditt så snart du ønsker det.  

Anne-Marie jobber også som henvisningsmegler, og kan koble deg til pålitelige eiendomsmeglere med lisens i andre stater. 

I privatlivet spiller hun golf med mannen sin og venner. De er veldig seriøse og veldig konkurransedyktige! 

Kontakt oss

WhatsApp
nb_NONorwegian