fbpx

Invest Abroad av BARNES – Portugal

Invest Abroad er en ny avdeling av BARNES, administrert fra Miami-byrået. Invest Abroads ambisjon er å oppmuntre BARNES-kunder i deres investeringer i utlandet, gjennom BARNES sitt internasjonale nettverk som har mer enn 90 byråer. Utover det franske og amerikanske markedet alene, kan Invest Abroad by BARNES anbefale flere og varierte muligheter, avhengig av målene dine: diversifisering, avkastning, fremvoksende markeder, sesongbasert leie, …

Dra nytte av BARNES sin internasjonale ekspertise i tillegg til sine lokale ekspertlokasjoner. I tråd med BARNES Global Property Handbook, dra nytte av våre analyser og råd å investere, bo og reise over hele verden, spesielt i historiske eller nye eiendomsfestninger.

Land der BARNES er etablert til dags dato: Belgia, Bulgaria, Canada, Frankrike, Hellas, Ungarn, Italia, Luxembourg, Mauritius, Monaco, Marokko, Portugal, Russland, Saint-Barth, Spania, Sveits, Storbritannia.


PORTUGAL

Møt regissøren

Møte med Filipa FREY-RAMOS, administrerende direktør i BARNES Portugal.

Kan du introdusere deg selv og fortelle oss hvordan kontoret ditt er blitt opprettet?

BARNES har vært til stede i Portugal i nesten 6 år. I begynnelsen var flertallet av våre kunder fransk- eller fransktalende – sveitsiske og belgiske – men med åpningen av kontorer i Lisboa og Cascais støtter vi nå også flere kunder av andre nasjonaliteter som brasilianere, engelsk, svensk og spanske, og også, siden i fjor, amerikanere. Etter 4 år på Sotheby´s takket jeg ja til en invitasjon til å bli direktør for BARNES Portugal. Vi er det eneste byrået dedikert til high-end eiendom i Portugal.

Hvordan er kontoret ditt strukturert og hvilke områder dekker du i dag?

Vi har for tiden et team på 12 konsulenter som hovedsakelig jobber i regionen Lisboa, Cascais, Sintra og Comporta. Vi har også en korrespondent i Algarve og partnere i Porto som også kan støtte våre kunder i deres prosjekter der borte.

Hvilke typer tjenester tilbyr du?

Vi tilbyr en dedikert "skreddersydd" og personlig støttetjeneste for våre kunder i deres bolig- eller eiendomsinvesteringsprosjekter i Portugal.

For en utenlandsk investor hvorfor vil du anbefale Portugal og hvilke produkter eller plassering vil du foreslå?

I tillegg til å være et sant paradis ved havet, har Portugal implementert en rekke skatte-, fagforenings- og byråkratiske reformer som har gjort det til et av de mest attraktive landene i Europa å bosette seg og/eller investere.
Vi har et misunnelsesverdig klima, et fredelig miljø og en følelse av sikkerhet, lavere levekostnader enn andre europeiske byer og utmerkede strender og deres vakre bølger, samt flere golfbaner.
I Portugal er det ganske enkelt å ha veldig god livskvalitet. Og i tillegg er vi veldig nærme de viktigste europeiske byene.

Det er mulig å krysse landet fra den ene enden til den andre på omtrent 6 timer, noe som gjør det mulig å oppdage et stort mangfold av landskap og livsstil på landsbygda, ved havet eller elvene, eller i byer, eller snarere landsbyer.


Estrela
Villa • 806 moh2 6 soverom
6 900 000 €

Villa med 3 etasjer, 6 soverom, kontor og hage, med utmerket beliggenhet i Estrela. Denne villaen er resultatet av en fullstendig rehabilitering som tilbyr finish av høy kvalitet og sofistikerte interiørdetaljer. Den har to terrasser, i stuen og hovedsuiten, en privat hage med svømmebasseng og garasje for 4 biler.

———————————–

Estoril
Villa • 777 m² • 6 soverom
5 900 000 €

Fantastisk villa med 6 soverom, alle med eget bad, og en tropisk hage med hundreårsrike trær og svømmebasseng, nær Golf do Estoril. Med en utmerket soleksponering og mye privatliv ble det totalrenovert i 2017 med gode materialer og finish. Meget lyst, har heis og store rom som gir utgang til balkonger, uteplass og hage. Den har en garasje i boks som tillater parkering av 2 store biler og en mindre.

———————————–

Lisboa
Tosidig Leilighet • 405 m² 5 soverom
3 500 000 €

Duplex leilighet med 5 soverom og en privat hage i en ny luksusutvikling i Lisboa. Alle de fem soverommene har eget bad, og boarealet åpner ut mot den praktfulle hagen på over 300 kvm med privat basseng. De sjenerøse rommene og den harmoniske fordelingen kombinert med bygningens historiske detaljer og alle sameiefasiliteter gjør denne leiligheten unik. Den har også tre parkeringsplasser.

———————————–

Lisboa
Leilighet • 176 m² • 3 soverom
1 445 000 €

3-roms leilighet med eget basseng og terrasse, beliggende på Avenida 5 de Outubro, med underjordisk parkering og lagringsplass. I tillegg til de sjenerøse uteområdene, vil bygningen ha et felles basseng, treningsstudio, badstue, tyrkisk bad, sjenerøse uterom, hager, terrasser og private bassenger som legemliggjør en moderne opplevelse, på linje med internasjonale standarder.

Oppdag alle eiendommene Invester i utlandet

Kontakt oss

WhatsApp
nb_NONorwegian